Üdvözlet

Ez az egyszerû felületû honlap annak érdekében jött létre, hogy azok, akik a M.A.G.U.S. szerepjáték 2008-ban a Tuan gondozásában megjelent alapszabálykönyvét, az Új Törvénykönyvet használják és hiányolják belõle azt a (látszat)teljességet, amit az évek során a Valhallás kiadású ETK-rendszerû sorozat megteremtett a kasztok, képzettségek, varázslatok garmadájával, megtalálják, amire szükségük van ezen elveszett Paradicsom rekonstruálásához.

A honlapon ugyanis megtalálsz számos olyan kasztot, mely kimaradt a szabálykönyvbõl és a jogi történések miatt valószínûleg egy jó ideig még nem kerül kiadásra. Ezen felül képzettségekre, átírt fajokra, néhány opcionálisan megtartható szabályra és varázslatlista-átiratokra is lelhetsz, amiket természetesen le is tölthetsz!

Persze mi is önzõk vagyunk egy kicsit, és sokkal szívesebben dolgozzuk át a szívünknek kedves dolgokat a kétfokú rendszerbõl, míg a kevésbé szimpatikus – vagy épp nem szükséges dolgokat – hanyagolnunk kell. Éppen ezért kérünk Téged is, mint az oldal tartalmának felhasználója és az Új Törvénykönyv ötleteinek kedvelõje, hogy amennyiben az itt található dolgok alapján megjönne a kedved a még el nem készült kasztok, képzettségek, fajok átírására, feltétlenül jelezd felénk! Azután, hogy elküldted, irományod valószínûleg napokon belül felkerül az oldalra, a neved pedig a Kapcsolat listába a közremûködõk közé!

Hasznos böngészést és további sok kiváló játékülést

Reklámok